Descartes neemt GreenMile over voor $30 miljoen

Het supply chain softwarebedrijf heeft de overname aangekondigd van de cloud-gebaseerde last mile specialist in de voedsel- en retailindustrie.

post-image-3
De software-uitgever Descartes heeft voor 30 miljoen dollar GreenMile overgenomen, een Amerikaanse start-up uit Orlando die een next-generation SaaS-platform heeft ontwikkeld waarin Machine Learning is geïntegreerd. 

De oplossing is ontworpen om de klantentevredenheid te verbeteren door de operaties in verband met de "last mile"-leveringen door grote voedingsbedrijven te optimaliseren.
De oplossingen van GreenMile omvatten real-time zichtbaarheid van de activiteiten via mobiele toepassingen, routebeheer en -optimalisatie, en geavanceerde analyses en beheer van de totale leveringsprestaties.

"GreenMile heeft een geweldig bedrijf opgebouwd door zich te richten op de unieke uitdagingen van detailhandelaars in voedingsmiddelen en dranken", aldus Andrew Roszko, executive vice president bedrijfsvoering bij Descartes. 

De mobiele applicaties van GreenMile worden door chauffeurs over de hele wereld gebruikt om de productiviteit te verbeteren en om leveringen in realtime inzichtelijk te maken en zo de klantenservice te verbeteren. 

Het platform wordt aangevuld met geavanceerde tools voor prestatiebeheer en analyse om managers en leidinggevenden een volledig beeld te geven van de activiteiten in het veld. 


 
 
 
Show More
Back to top button