Michaël Degrez neemt de leiding van de consulting divisie van Devoteam België over

De ICT-dienstverlener heeft Michaël Degrez benoemd tot Managing Partner van zijn afdeling Business Consultancy. Zijn ambitie is om het aantal werknemers in Digital Impulse, de nieuwe consultingdivisie van het bedrijf, in de komende drie jaar te verdrievoudigen.

post-image-3
Tegen eind 2024 wil Michaël Degrez 40 mensen aanwerven om een multidisciplinair team te vormen dat nauw zal samenwerken met de andere teams van Devoteam België. Deze teams zijn verantwoordelijk voor de operationele diensten van Devoteam voor Amazon Web Services (AWS), Google Cloud, Microsoft, Salesforce en ServiceNow.
 
Als Managing Partner zal Michaël Degrez verantwoordelijk zijn voor de marketingstrategie van Digital Impulse. 
Daarvoor was hij Managing Partner van AE, waar hij dertien jaar werkte, voordat hij Sales Director werd van het agentschap In The Pocket. 
Voordat hij bij AE in dienst trad, werkte hij vier jaar bij DXC Technology en één jaar bij KPMG.
 
"Om Digital Impulse beter te onderscheiden in de markt, zullen we digitale transformatieprojecten aanpakken van strategiebepaling tot implementatie en veranderingsmanagement. Met deze klantgerichtheid en multidisciplinaire aanpak met onze vijf strategische partners, ben ik ervan overtuigd dat wij goed toegerust zullen zijn om nieuw talent aan te trekken. Ik denk aan digitale bedrijfsarchitecten, bedrijfs- en gegevensanalisten, veranderings- en projectmanagers.
 
Devoteam Belgium's Business Consulting afdeling is actief in verschillende sectoren, waaronder retail en finance, met klanten als Carrefour, Domo, Euroclear, Philips en Yara. 
"Zoals onze naam al aangeeft, geeft Digital Impulse een impuls aan de digitale evolutie en transformatie van bedrijven en organisaties. Wij helpen hen om sneller te digitaliseren, meer gebruik te maken van hun gegevens en de digitale ervaring van hun klanten te verbeteren," legt Michaël Degrez uit.
 
Show More
Back to top button