Uniek assortiment van Man & Machine via Copaco beschikbaar in Benelux

Copaco is gestart met de distributie van Man & Machine-producten. Het portfolio bestaat uit toetsenborden, muizen en sleeves die uitermate geschikt zijn binnen een medische of industriële omgeving.

post-image-3
Copaco is gestart met de distributie van Man & Machine-producten. Het portfolio bestaat uit toetsenborden, muizen en sleeves die uitermate geschikt zijn binnen een medische of industriële omgeving. Via Copaco zijn deze specifieke kwaliteitsproducten beschikbaar voor alle partners in de Benelux.

 “In Copaco hebben we een zeer betrouwbare distributeur gevonden die dezelfde waarden deelt met betrekking van de hoogste klanttevredenheid en het leveren van kwaliteitsproducten. Door samenwerking met Copaco zullen we de partners nog beter kunnen bedienen” aldus Valentijn Kaspers International Business Development Manager bij Man & Machine. 
 
Ook Marc Maas, Manager Business Development bij Copaco, is enthousiast. Hij ziet het partnerschap als een waardevolle uitbreiding op het assortiment, waarbij Copaco een nieuwe groep partners aan zich kan binden. “Het unieke portfolio in randapparatuur zorgt ervoor dat we partners kunnen voorzien in de specifieke behoeftes van een groep eindklanten.” 
 
Over Man & Machine 
Man & Machine ontwikkelt en fabriceert sinds 1982 gespecialiseerde hardware die geschikt zijn voor gebruik in veeleisende omgevingen. Ze richten zich voornamelijk op producten die bestand zijn tegen water, stof en chemicaliën, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in medische, industriële en andere veeleisende sectoren. De kern van het assortiment bestaat uit waterdichte toetsenborden en muizen. Meer informatie: https://eu.man-machine.com/  
 
Over Copaco 
Copaco N.V. is distributeur in de Benelux en Frankrijk van informatietechnologie (IT). Het levert met circa 500 medewerkers computers, printers, netwerken, datastorage, mobiele telefonie, software, industriële en consumentenelektronica. Daarnaast wordt een breed portfolio van diensten aangeboden op het gebied van server, storage, mobility, logistic fulfillment en cloudservices. Voor meer informatie: www.copaco.com 

 
Show More
Back to top button