Kyndryl en Veeam gaan strategische samenwerking aan

Partnership biedt klanten complete cyberveerkracht en diensten om de bedrijfscontinuïteit te verbeteren, kosten te verminderen en flexibiliteit te vergroten. Kyndryl, ‘s werelds grootste leverancier van infrastructuurservices, en Veeam , leverancier van dataprotectie en ransomwareherstel, gaan een strategische samenwerking aan. Het partnership richt zich op het bieden van verbeterde diensten voor cyberveerkracht ondersteund door innovatieve technologie, deskundig infrastructuurbeheer en incident recovery-services.

post-image-3

Als onderdeel van deze samenwerking wordt Kyndryl een Veeam Accredited Service Partner (VASP) en zal het professionele diensten en technologische implementaties van Veeam-oplossingen leveren.

Kyndryl en Veeam bieden robuuste, innovatieve diensten waaronder:

  • Complete cyberveerkracht: door een geïntegreerde aanpak kunnen klanten het vertrouwen in hun stakeholders versterken. Hierbij worden strategieën ingezet die bestand zijn tegen en kunnen herstellen van elk incident, waaronder cyberincidenten, menselijke fouten en hardwarestoringen.
  • Versnellen van digitale transformatie: biedt klanten een naadloze en veilige transitie naar een moderne, cloudgebaseerde infrastructuur met compliant, schaalbare en aanpasbare opties voor hybride en multi-cloud back-up en herstel.
  • Moderne dataprotectie-oplossingen: helpt klanten om de data binnen hun organisatie te moderniseren, innoveren en beveiligen met een eenvoudige en holistische aanpak middels één enkel platform voor effectieve en betrouwbare dataprotectie. Deze aanpak zorgt voor een robuuste verdediging voor moderne SaaS-applicaties, data en systemen.
  • Verbeterde operationele efficiëntie: geïntegreerde automatisering om groei, innovatie en verbeterde operationele efficiëntie te stimuleren. Hierdoor hebben klanten de flexibiliteit om zich aan te passen aan veranderende zakelijke behoeften en industriestandaarden.

Het partnership combineert de expertise van Kyndryl op het gebied van managed security services met de mogelijkheden voor infrastructuurbeheer van Veeam, waaronder het nieuwe Veeam Data Platform en Veeam Backup for Microsoft 365. Gezamenlijke klanten profiteren van vereenvoudigde en holistische dataprotectie en ransomwareherstel, geoptimaliseerde kosten, operationele efficiëntie, compliance met (lokale) regelgeving en naadloze datamobiliteit in veilige cloud-native- en Kubernetes-omgevingen.

“Veeam wil ervoor zorgen dat organisaties voorbereid zijn om te herstellen als het ergste gebeurt. Of het nu gaat om een cyberaanval, een storing of een natuurramp, wij geven klanten de gemoedsrust dat hun data veilig zijn en dat deze snel kunnen worden hersteld”, aldus John Jester, CRO bij Veeam“We zijn verheugd om onze technologie samen te brengen met de schaal en expertise van Kyndryl en de voordelen van Veeam-technologie naar klanten over de hele wereld te brengen. Samen houden we bedrijven draaiende.”

“Uit onderzoek van Enterprise Strategy Group blijkt dat de markt wereldwijd dringend behoefte heeft aan geavanceerde cyberveerkracht. De samenwerking tussen Veeam en Kyndryl komt dan ook op een cruciaal moment”, aldus Christophe Bertrand, Practice Director bij Enterprise Strategy Group“Het robuuste aanbod dat deze jarenlange partners hebben ontwikkeld, gebaseerd op hun respectieve technologieën en expertise, is gericht op de kernbehoeften van klanten en de markt. We hebben dit partnership de afgelopen jaren met succes zien groeien en we verwachten dat dit nieuwe, robuuste aanbod goed zal worden ontvangen.”

“Met de steeds groeiende dreiging van cyberrisico’s is het garanderen van cyberveerkracht een topprioriteit voor onze klanten”, zegt Michelle Weston, VP Security and Resiliency bij Kyndryl“Onze samenwerking met Veeam zal ons helpen de bedrijfscontinuïteit van onze klanten te garanderen en steeds geavanceerdere cyberincidenten te weerstaan, te voorkomen en ervan te herstellen.”

Show More
Back to top button