Galaxy Book4 arriveert in België

De nieuwe reeks laptops van Samsung blijkt een groot succes bij consumenten, met verkopen die anderhalf keer hoger liggen dan die van het vorige model. De machines zijn ontworpen om intelligente ervaringen te bieden in combinatie met verbeterde prestaties, een touchscreen en verbeterde connectiviteit.

post-image-3
De IT-gigant lanceert zijn nieuwe serie Galaxy Book4 laptops vanaf 26 februari. 
Deze topklasse serie PC's wordt geleverd in 4 modellen (Galaxy Book4 Ultra, Galaxy Book4 Pro, Galaxy Book4 Pro 360 en Galaxy Book4 360) en brak verkooprecords in de eerste week van beschikbaarheid in Korea, met cijfers die anderhalf keer hoger lagen dan die van de Galaxy Book3 serie van vorig jaar!

"De Galaxy Book4-serie levert de prestaties en uitgebreide connectiviteit die consumenten verwachten van een premium pc in de huidige markt," zegt TM. Roh, President en Head of Mobile eXperience bij Samsung. "."
 De slimme productiviteit van de Galaxy Book4-serie wordt mogelijk gemaakt door een krachtige hardware-architectuur. 
De Galaxy Book4 Ultra is uitgerust met de nieuwe Intel Core Ultra 9-processor, die een CPU, GPU en een nieuwe Neural Processing Unit (NPU) combineert in één pakket. 
Elk Galaxy Book-model is ook uitgerust met een aparte nieuwe Samsung Knox-beveiligingschip, die kritieke systeemgegevens apart beschermt.

Nieuwe AI-gebaseerde PC-ervaring

Het Dynamic AMOLED 2X touchscreen van de Galaxy Book4 Ultra en Galaxy Book4 Pro levert levendige contrasten en kleuren, zelfs in direct zonlicht. 
Vision Booster past de helderheid automatisch aan voor beter zicht, terwijl anti-glare technologie schittering vermindert. 
Met de unieke Galaxy Connected ervaring, kunnen gebruikers naadloos verbonden blijven met hun Samsung Galaxy apparaten. 
Met Second Screen kunnen ze hun tablet als extra scherm gebruiken en met Multi Control kunnen ze eenvoudig bestanden verplaatsen tussen apparaten. 
Allemaal geïntegreerd in een slank, lichtgewicht ontwerp.

De Galaxy Book4-serie is vanaf 26 februari verkrijgbaar in België. 
De Galaxy Book4 Ultra is verkrijgbaar vanaf € 3.699, de Galaxy Book4 Pro 360 vanaf € 2.099, de Galaxy Book4 Pro vanaf € 1.899, de Galaxy Book4 360 vanaf € 1.599 en de Galaxy Book4 vanaf € 899.
 
Show More
Back to top button