Acer onthult zijn Swift-laptops uitgerust met ‘slimme’ processors

De computerfabrikant brengt de nieuwe reeks Swift-laptops op de markt die zijn uitgerust met AMD Ryzen 8040-processors met Ryzen AI. De Edge 16- en Swift Go 14-modellen combineren verbeterde AI-ervaringen, Microsoft Copilot in Windows en OLED-schermen in dunne en lichte ontwerpen.

post-image-3
Acer heeft de release aangekondigd van zijn nieuwe Acer Swift Edge 16 en Acer Swift Go 14 laptopmodellen, die de kracht van AI combineren met innovatieve functies in een slanke, dunne en lichte stijl.
De nieuwste modellen in de Swift-reeks zijn voorzien van AMD Ryzen 8040-processors met AMD Radeon 780M graphics en Ryzen AI om ondersteuning te bieden voor AI-aangedreven functies zoals Acer PurifiedVoice, Acer PurfiedView en meer als de nieuwe Acer LiveArt-fotobewerkingsfunctie.

Intuïtieve bediening en soepele navigatie op AI-laptops worden mogelijk gemaakt via de AcerSense-app en Copilot in Windows, die direct toegankelijk zijn met behulp van speciale toetsen.
Bovendien helpt de standaard geactiveerde Microsoft Pluton-technologie de computer, persoonlijke gegevens en coderingssleutels te beveiligen.

De nieuwste AMD-processors maken een efficiënte verdeling van AI-werklasten mogelijk tussen de versnellers van de neurale verwerkingseenheden, GPU en CPU, om de gebruikerservaring te verbeteren.
Ze maken gebruik van AMD's "Zen 4"-processorarchitectuur met maximaal 8 cores en leveren tot 16 threads aan verwerkingskracht, waardoor zowel creatieve professionals als consumentengebruikers kunnen profiteren van snelle rekenkracht, energiezuiniger en een langere batterijduur, dankzij de ultra -slanke Swift-laptops.

Ondersteuning voor kunstmatige intelligentie-functies verbetert de aantrekkingskracht en bruikbaarheid van Swift-laptops voor meerdere gebruikersprofielen en functies. De AI-metgezel is toegankelijk met een simpele klik op de speciale Copilot-knop. Het maakt gebruik van de kracht van AI om de tijd die wordt besteed aan het voltooien van professionele of creatieve taken te optimaliseren.
De AI-aangedreven oplossingen van Acer, zoals Acer PurifiedView en Acer PurifiedVoice, verbeteren de kwaliteit van online gesprekken, terwijl Acer QuickPanel snelle en gemakkelijke toegang biedt tot videoconferentietools.

Met de AcerSense-hulpprogramma kunnen gebruikers de controle overnemen en apparaatsystemen beheren met een enkele klik op de AcerSense-toets. Ten slotte maakt de nieuwe Acer LiveArt-functie gebruik van AI-technologie om afbeeldingen snel te bewerken met een bedieningspaneel dat onmiddellijk verschijnt wanneer een afbeelding of screenshot op de computer wordt opgeslagen.
Machines die opvallen door hun ultradunne en lichtgewicht chassis van magnesium-aluminiumlegering, dat slechts 1,23 kg weegt en 13 mm dik is.

Technische specificaties, prijzen en beschikbaarheid kunnen per regio verschillen.
www.acer.com
 
Show More
Back to top button