BKM-Orange fuseert met Orange Belgium

IT-dienstverlener BKM-Orange zet zijn activiteiten voort onder de vlag van Orange Belgium. De fusie is bedoeld om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven.

post-image-3
In 2019 kondigden BKM en Orange aan hun krachten te willen bundelen onder de naam BKM-Orange, om tegemoet te komen aan de groeiende vraag van B2B-klanten naar één leverancier van connectiviteits- en ICT-diensten. 
Vandaag gooit BKM-Orange het over een andere boeg door te beslissen haar activiteiten voort te zetten onder de vlag van Orange Belgium. 

De fusie is bedoeld om "Orange's ambitie voor uitmuntendheid in klantenervaring te versterken, een fundamentele pijler van haar 'Lead the Future' strategie, door ICT-behoeften centraal te stellen in haar voorstellen aan bedrijven".

De 185 medewerkers tellende IT-dienstverlener helpt bedrijven bij het implementeren van ICT-oplossingen, waaronder samenwerkingstools en IT-infrastructuur. 
BKM-Orange heeft meer dan 25 jaar solide ervaring in de KMO- en CMA-markten in België in 4 expertisegebieden: Unified Communications and Collaboration (UCC), IT-oplossingen en beveiliging, document- en beeldoplossingen en connectiviteitsoplossingen. 
Het bedrijf is ook een pionier in cloudgebaseerde UCC-oplossingen. In 2023 genereerde BKM-Orange een pro forma omzet van €40 miljoen.
 
De beslissing om BKM-Orange te fuseren met Orange Belgium komt tegemoet aan de wens om "de bedrijfs- en merkvoetafdruk van de Orange Groep te stroomlijnen, de klantenervaring te verbeteren, de ontwikkeling van ICT-activiteiten te versnellen en hun efficiëntie te verbeteren, aldus de Raden van Bestuur van Orange Belgium en BKM-Orange, een volledige dochteronderneming van Orange. 

Orange Belgium zal daarom alle activiteiten overnemen die BKM-Orange momenteel uitvoert onder bestaande overeenkomsten.
 
"Dankzij deze integratie zullen we onder de vlag van Orange Belgium onze diensten als vertrouwde adviseur blijven aanbieden. Voor onze teamleden betekent deze integratie een unieke kans om te groeien binnen de Orange-familie", zegt Rigo Gielen, Managing Director van BKM-Orange.
 
"We zullen blijven groeien en onze klanten begeleiden tijdens hun digitale reis met een uitgebreid ICT-aanbod in zowel het MKB- als het bedrijfssegment. Bovendien sluiten BKM en haar klanten zich nu aan bij een belangrijke telecomspeler in België en een sterk internationaal merk," zegt Werner De Laet, Chief Enterprise & Innovation Officer bij Orange Belgium.
 
Show More
Back to top button