Veeam beloont Belgische partners met Veeam ProPartner Awards

Veeam Software, leider op het gebied van dataprotectie en ransomwareherstel, kondigt de winnaars aan van de Belgische 2023 Veeam ProPartner Awards. Hiermee viert Veeam de prestaties van Veeam Value-Added Resellers (VAR) en Veeam Cloud & Service Provider (VCSP) partners.

post-image-3

Als partner-first organisatie is Veeam enorm trots op de erkenning van haar partners voor hun essentiële rol in het ondersteunen van klanten en het gebruik van de mogelijkheden van Veeam oplossingen en diensten. De award-winnaars leverden succesvol veerkracht aan hun klanten, waardoor verbeterde bescherming en herstel van workloads, data en applicaties is gewaarborgd.

Robert Jan Dullaart, Director Channel Benelux & Nordics bij Veeam: "Vandaag is data onmisbaar voor elke organisatie. Het beschermen en snelle herstel ervan wanneer iets fout gaat, is een absolute prioriteit. Volgens de Veeam Data Protection Trends Report bevindingen, werd 76% van de organisaties vorig jaar geconfronteerd met een cyberaanval. Het is niet de vraag óf, maar wanneer er een aanval plaatsvindt. Dit onderstreept de noodzaak voor een betere cyberveerkracht - hetzij door interne inspanningen, hetzij met de hulp van gespecialiseerde ondersteuning van derden -.”

“Bij Veeam is cyberveerkracht een collectief streven. Vanaf het begin is het Veeam ProPartner Network ontworpen als een wederzijds voordelig raamwerk. Het biedt partners de tools nodig om te voldoen aan de dataprotectie- en herstelbehoeften van klanten, terwijl ze tegelijkertijd voorspelbare en winstgevende bedrijfsgroei bevorderen. We hebben een diepe waardering voor onze lokale partners, wiens bijdrage een belangrijke rol speelde in onze gezamenlijke prestaties in 2023. Ik feliciteer de winnaars van dit jaar die zichzelf overtroffen.”  

De volgende partners wonnen een Veeam ProPartner Award:

  • Distributor of the Year: TD Synnex
    Voor distributeurs die in 2023 de hoogste gemiddelde (over)score op hun MBO’s hebben behaald.
  • Aggregator of the Year: TD Synnex
    Voor aggregators die in 2023 de hoogste gemiddelde (over)score op hun MBO’s hebben behaald.
  • Most Significant Project of the Year: WIN
    Voor de partner (VAR of VCSP) die in 2023 een bijzonder project identificeerde, beheerde en succesvol afrondde.
  • Best VCSP Partner of the Year: ePact
    Voor de partner die een grote bijdrage leverde aan de popularisering van cloudtechnologieën in 2023 en aan de volgende voorwaarden voldoet: Min VRA 100K, grootste groei in point-consumptie, certificeringen en productdiversiteit.
  • Partner of the Year: System Solutions
    Voor de partner die in 2023 de grootste omzet, # dealregistraties, # netto New Deal-registraties en # certificeringen genereerde.
Show More
Back to top button