TOP 100 - reeds meer dan 700 downloads !

De TOP 100 kent een uitstekend succes met meer dan honderden downloads en een uitstekende verkoop van de studie voor het jaar 2024, en dat in amper 2 weken tijd. Dit succes is een bemoedigend teken voor een krachtige relance van de markt dit jaar, na een moeilijker jaar 2023.

post-image-3

De sector van de digitale agentschappen in België blijft evolueren naargelang de crisissen, en zij passen hun commerciële strategie aan de inflatie en de geopolitieke onzekerheid aan, terwijl de digitale transformatie zorgt voor uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en gegevensbescherming. De opkomst van generatieve AI gooit ook de professionele praktijken overhoop. Maar ondanks die uitdagingen moeten de agentschappen zich aanpassen om een antwoord te bieden op de veranderende noden van de klanten, in een post-covid omgeving die gekenmerkt wordt door een sterke oriëntatie naar digitale technologieën en milieu-uitdagingen.

De studie onderzoekt diepgaand de grote trends van het jaar 2024 en baseert zich daarbij op nauwkeurige gegevens afkomstig van de resultaten van de beste 100 agentschappen. Die gegevens omvatten met name de resultaten berekend op brutomarge en omzet, en prognoses voor het jaar 2024.

Wanneer u de studie downloadt, ontdekt u onder andere:

  • Een analyse van de Belgische digitale markt in 2023, waarin de toestand van de markt, de ambities van België en de laatste trends in de digitale sector worden samengebracht, zodat we in 2024 een stap voor blijven.
  • Een groot aantal interviews met belangrijke spelers op de Belgische markt, die hun inzichten en perspectieven delen over onderwerpen zoals cocreatie, groene marketing, optimalisering van het werk, full funnel performance en nog veel meer.
  • Top 100 ranking op basis van brutomarge en omzet. Wacht niet langer om onze Top 10 te ontdekken.
  • De digitale trends die het digitale landschap dit jaar zullen bepalen

Download de preview van het TOP 100 Report hier

Show More
Back to top button