SoftwareOne breidt zijn NextGen ISV-programma uit

IT-bedrijf behaalt AWS SaaS Competency en breidt zijn NextGen ISV-programma uit dat is ontworpen om ISV's voor te bereiden op Software-as-a-Service.

post-image-3


SoftwareOne, leverancier van cloudoplossingen, heeft van Amazon Web Services de SaaS Competency gekregen. Deze status erkent de expertise van het IT-bedrijf in het helpen van softwareleveranciers bij het migreren en moderniseren van hun bestaande applicaties naar de cloud.

De AWS SaaS Competency wordt toegekend aan partners die blijk geven van diepgaande kennis van het ontwerpen en implementeren van cloud-native en SaaS-oplossingen in AWS. 
Als onderdeel van het certificeringsproces ondergaan partners een grootschalig validatieproces en worden verschillende klantreferenties voor SaaS-oplossingen in AWS geëvalueerd. 
Deze nieuwe status toont aan dat SoftwareOne in staat is klanten te ondersteunen bij hun migratie naar de cloud en SaaS-oplossingen te leveren op basis van het NextGen ISV-programma.

"Dit is onze tiende AWS-competentie. We bieden ISV's ondersteuning bij elke stap in het leveren van SaaS-oplossingen en helpen hen nieuwe markten te bereiken, hun oplossingen op schaal te verkopen en hun SaaS-doelstellingen te bereiken", zegt Brad Berry, directeur Strategie en Partnerships bij SoftwareOne. "

Het NextGen ISV-programma van SoftwareOne is ontwikkeld om ISV's te helpen bij het minimaliseren van risico's en het overwinnen van technische en zakelijke uitdagingen tijdens hun transformatie naar een SaaS-leverancier. 
Het traject bestaat uit verschillende fases en biedt ondersteuning die geschikt is voor alle soorten ISV's, of het nu gaat om een start-up of een meer traditionele ISV die wil overstappen op een multi-tenant architectuur. SoftwareOne helpt software-uitgevers door technisch en commercieel advies te geven tijdens de transformatie naar SaaS-diensten.

Het NextGen ISV-traject bestaat uit verschillende fasen: 

-Advies: Afstemmen van technologiecapaciteiten op bedrijfsdoelstellingen en -processen.

Modernisering: Snellere, efficiëntere implementatie en ontwerp van bedrijfsprocessen en IT-architectuur.

-Optimalisatie: zorgen voor transparantie door informatie te verstrekken over de kosten en mogelijkheden van cloud computing.

Go-to-market: ISV's helpen hun SaaS-diensten op de AWS- en SoftwareOne-marktplaatsen te plaatsen, zodat ze meer klanten kunnen bereiken via meer kanalen.

"Ons NextGen ISV-programma biedt ondersteuning op maat om te voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Of ze nu willen overstappen naar een multi-tenant omgeving, klaar zijn om SaaS-oplossingen aan te bieden of marketingondersteuning nodig hebben, we kunnen ze bij elke stap adviseren en helpen," besluit Brad Berry.


 
 
Show More
Back to top button