Vertiv nodigt Europese resellers uit voor salesinitiatief European Football Challenge 2024

Breda – Vertiv (NYSE: VRT), een wereldwijde leverancier van kritieke digitale infrastructuur en continuïteitsoplossingen, kondigt met trots de lancering aan van de European Football Challenge 2024, een salesinitiatief voor Europese resellers.

post-image-3

Dit nieuwste initiatief van Vertiv is toegankelijk voor nieuwe en bestaande resellerpartners in Nederland, België, Bosnië en Herzegovina, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Spanje, Tsjechië, Turkije, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Hiermee biedt Vertiv zijn resellers de kans om exclusieve prijzen, waaronder wedstrijdkaarten, voor het EK voetbal 2024 te winnen. 

Om wedstrijdkaarten te winnen, moeten resellers de volgende vijf acties vóór 31 mei 2024 uitvoeren:

  • Aanmelden via de Vertiv Football Portal
  • Aanmelden bij het Vertiv Partner Programma (VPP)
  • Drie deals registreren via het VPP, via dealregistratie
  • Een producttraining naar keuze voltooien via het VPP
  • Een LinkedIn-post plaatsen over de keuze voor Vertiv met de hashtag #IChooseVertiv 

De eerste vijf personen die al deze acties met succes voltooien, verdienen een plek op Vertiv’s verrassingsvoetbalbezoek in Gelsenkirchen, Duitsland, op 20 juni 2024. Deze winnaars worden op 5 juni 2024 bekendgemaakt. 

Partners krijgen ook de kans om credits te verdienen voor elke geregistreerde verkoop tussen 29 april en 14 juli 2024. Degenen met de meeste credits aan het einde van elk van de vijf speelrondes van het EK winnen prijzen, zoals een nationaal voetbalshirt. Om zich te kwalificeren, hoeven partners alleen maar de European Football Challenge scorevoorspeller te spelen, die de winnaars en scores voor elk spel in de ronde voorspelt, en binnen elke fase verkopen te registreren. Bovendien wordt elke nieuwe verkoop beloond met mooie prijzen. 

Martin Ryder, Channel Sales Director Noord-Europa bij Vertiv, zegt: “Onze channelpartners zijn de drijvende kracht van ons bedrijf. Daarom zijn we blij dat we hen onze European Football Challenge 2024 kunnen aanbieden én dat we hen via deze weg kunnen belonen. We kijken ernaar uit om onze partners hun toewijding en passie te zien tonen via dit nieuwe initiatief.” 

Ga voor meer informatie over de European Football Challenge 2024 en hoe je kunt deelnemen naar vertivfootballchallenge2024.com. De algemene voorwaarden zijn hier te vinden.

Show More
Back to top button