Lancom beloont zijn zakenpartners 

De leverancier van netwerk- en beveiligingsoplossingen eerde zijn partners tijdens de laatste Partner Awards Summit in Mainz, Duitsland. Het evenement was een kans voor het bedrijf om haar toekomstige mogelijkheden te delen in aanwezigheid van ongeveer honderd partners van over de hele wereld. 

post-image-3
Tijdens de laatste editie van de Partner Award Summit, georganiseerd door Lancom Systems, specialist in netwerk- en beveiligingsoplossingen, konden ongeveer honderd partners uit de eerste hand informatie uitwisselen over nieuws uit het portfolio van technologische oplossingen van het bedrijf (WAN, LAN, WLAN, firewall) en over de bedrijfsstrategieën. 

Partners konden ook kennismaken met de nieuwste reeks switches, de Trusted Access netwerktoegangs- en beveiligingsoplossing, het uitgebreide aanbod voor de publieke sector en de mogelijkheden van de Lancom Management Cloud, een oplossing die de efficiëntie van de implementatie- en beheeractiviteiten verhoogt.
Het evenement werd afgesloten met speeches van de keynote sprekers. Dirk Ramhorst, CIO van Evonik, sprak bijvoorbeeld over IT, digitalisering en transformatie, evenals duurzaamheid. Pamela Krosta-Hartl, hoofd bedrijfsontwikkeling bij het Centrum voor Digitale Soevereiniteit (ZenDiS), hield de toespraak “Genoeg gepraat! Hoe de digitale soevereiniteit van Duitsland eindelijk zal werken". Sinds de oprichting van LANCOM Systems is digitale soevereiniteit de drijvende kracht achter het bedrijf en de ambitie achter de ontwikkeling van het LANCOM-portfolio.  
 
Het hoofd van het bedrijf, Ralf Koenzen, bedankte ook de partners voor hun inzet en gezamenlijke successen in het afgelopen jaar. "Onze successen zijn grotendeels te danken aan onze partners, die nauw met ons samenwerken om ze mogelijk te maken. Dankzij de grote diversiteit en expertise van onze partners blijven we een groot potentieel zien. Met op maat gemaakte, veilige en digitaal soevereine oplossingen ontworpen in Europa", aldus Ralf Koenzen.

Het hoogtepunt van het evenement waren de Partner Awards, waarvan de winnaars hieronder staan vermeld:

-Site Connectivity: Telekom Deutschland

-Netwerkbeheer: Systemhaus Cramer

-Gezondheidszorg: LOOMA

-Publieke sector: Bechtle 

-Detailhandel: COMbridge IT Consulting  

-Exploitant: Hutchison Drei Austria GmbH  

Distributie met toegevoegde waarde: AVAD GmbH - Distributie & Netwerken

-Digitalisering in Duitsland: SDC

Gezondheidszorg POC van het jaar: Richtersystem

-Nationale groeipartner van het jaar: Think about IT 

-Internationale groeipartner van het jaar: T&N - Telecom & Netwerk


Lancom, opgericht in 2002 in Würselen, Duitsland, ontwikkelt en produceert software en hardware, voornamelijk in Duitsland, evenals hosting en netwerkbeheer. 
Het bedrijf, een volledige dochteronderneming van de Rohde & Schwarz technologiegroep, telt onder zijn klanten KMO's, overheidsinstellingen, instituten en grote bedrijven wereldwijd. 


 
 
 
 
 
Show More
Back to top button