Angel Benguigui aan het hoofd van Econocom

De IT-dienstengroep heeft de benoeming aangekondigd van Angel Benguigui als nieuwe CEO van het bedrijf. Hij vervangt Patrick Van Den Berg, die eerder CEO was.

post-image-3
De groep, die gespecialiseerd is in de digitale transformatie van bedrijven, heeft een nieuwe bestuursstructuur voor het bedrijf aangekondigd. Jean-Louis Bouchard (oprichter van Econocom) en Angel Benguigui zijn benoemd tot respectievelijk operationeel voorzitter en Group CEO. 
Zij vervangen Patrick Van Den Berg, die terugtreedt als Managing Director.

Het nieuwe managementteam zal verantwoordelijk zijn voor de implementatie van het nieuwe strategische plan “One Econocom 2024-2028” dat afgelopen november werd aangekondigd.

Angel Benguigui is perfect voorbereid op deze rol, na een voorbeeldige carrière van 20 jaar bij het bedrijf en zijn centrale rol in de ontwikkeling van het “One Econocom”-plan,” aldus Jean-Louis Bouchard.  

Patrick Van Den Berg trad in mei 2022 in dienst bij Econocom als Deputy Managing Director International en Country Manager voor Nederland, voordat hij in 2023 werd benoemd tot Chief Executive Officer. 
Hij verlaat de Groep nu om andere professionele mogelijkheden na te streven.
Show More
Back to top button