Trend Micro onthult nieuwe tools om beter in te spelen op de uitdagingen van het MKB

De specialist op het gebied van cyberbeveiliging heeft nieuwe tools voor zijn Vision One-platform onthuld die zijn ontworpen om risicobeheer voor bedrijven te vereenvoudigen en diensten voor managed service providers te verbeteren. Nieuwe mogelijkheden voor zakelijke partners.

post-image-3
De cyberbeveiligingsspecialist zegt dat het zijn diensten heeft uitgebreid om MKB-bedrijven te helpen hun cyberrisico's beter te beheren.
Daartoe is het Vision One-platform uitgebreid met nieuwe beheertools die speciaal zijn ontworpen voor managed service providers (MSP's). 
In tegenstelling tot andere beveiligingsleveranciers die ongelijksoortige oplossingen bundelen, biedt het op AI gebaseerde beveiligingsplatform van Trend één oplossing voor het beheer van de volledige levenscyclus van cyberrisico's. 
De tool maakt gebruik van AI om profielbeheer te verbeteren, aanvalspaden te voorspellen en advies voor herstel te geven. Met andere woorden, gebruikers kunnen risico's in realtime beoordelen en er actie tegen ondernemen met één enkele beveiligingstool.

“We zien een groeiende behoefte bij het MKB om in te spelen op het toenemende aanvalsrisico en het tekort aan cyberbeveiligingsprofessionals. Met onze oplossing kunnen MSP's transparant beheer van cyberrisico's aanbieden aan het MKB. Het opent ook extra marktkansen voor onze zakelijke partners.

“Het beheer van cyberrisico's is een van de moeilijkste uitdagingen voor KMO's”, legt het bedrijf uit. “Bedreigingen blijven zich ontwikkelen en vermenigvuldigen. Bovendien hebben veel bedrijven niet genoeg personeel om aan hun beveiligingsbehoeften te voldoen”. 
Volgens de CompTIA-organisatie beoordeelt ongeveer 35% van de kleine en 27% van de middelgrote bedrijven in de VS cyberrisico's, maar zonder een formeel kader te gebruiken. 

Trend Micro, dat zo'n 10.000 grote zakelijke klanten heeft, kan het MKB nu beter ondersteunen via MSP's. De Trend Vision One-oplossing voor managed service providers biedt zakelijke partners een breder scala aan functionaliteiten via één platform.
MSP's kunnen hun klanten daarom uitgebreid beheer van cyberrisico's bieden via één platform in combinatie met krachtige geïntegreerde modules zoals XDR en Attack Surface Risk Management (ASRM).
Show More
Back to top button