Samsung kondigt 10e Developer Conference aan

Ontwikkelaars, partners en klanten worden uitgenodigd om de Samsung Developer Conference 2024 persoonlijk of virtueel bij te wonen. Het evenement richt zich op de nieuwste innovaties van het bedrijf op het gebied van AI-aangedreven software, diensten en platforms.

post-image-3
De 10e Samsung Developer Conference 2024 wordt gehouden op 3 oktober in het San Jose McEnery Convention Center in Californië. 
Het evenement zal een decennium van innovatie en open samenwerking met ontwikkelaars, partners en klanten laten zien, met een bijzondere focus op hoe je het meeste uit AI-innovaties kunt halen.

Bezoekers worden aangemoedigd om de keynote live te volgen op 3 oktober om 10am PT. “De presentatie zal de nieuwste mogelijkheden voor platformonafhankelijke innovatie belichten, waaronder manieren om SmartThings, Galaxy AI, Knox en Tizen te benutten voor oplossingen van de volgende generatie. Hierbij wordt onderzocht hoe ontwikkelaars de mogelijkheden van AI kunnen benutten om revolutionaire nieuwe applicaties en diensten te creëren terwijl ze gebruik maken van de vertrouwde platformen van Samsung.”

JH Han, CEO en Head of Device eXperience Division bij Samsung Electronics, zal de visie van Samsung presenteren die zich richt op een meer gepersonaliseerde en veilige AI-ervaring op meerdere apparaten, waaronder mobiel, tv en huishoudelijke apparaten. Hij zal het ook hebben over de AI-ethische principes van Samsung, die de kern vormen van de ontwikkeling van de AI-technologie van Samsung. Andere sprekers zijn onder andere:

Ondertussen zal SDC24 thematische sessies bevatten voor aanwezigen om samen te werken en meer te leren over Samsung's nieuwste ontwikkelaar-gerichte platforms en diensten, waaronder SmartThings, Samsung Health, Tizen en meer. 
Deze sessies bieden deelnemers de mogelijkheid om hun kennis van de nieuwste software-ontwikkelingen en diensten te verdiepen, en ze zullen ook leren hoe ze gebruik kunnen maken van Samsung's AI-oplossingen voor nieuwe mogelijkheden.

Hands-on demonstraties van de nieuwste producten en diensten zullen beschikbaar zijn op het Tech Square. In het Code Lab kunnen ontwikkelaars spannende nieuwe tools en software development kits (SDK's) verkennen en Samsung's nieuwste educatieplatform voor ontwikkelaars uitproberen, dat een reeks onderwerpen behandelt waarmee deelnemers kunnen spelen, leren en hun vaardigheden ontwikkelen.

De keynote wordt tijdens het evenement live gestreamd op de YouTube- en Samsung Developer-sites van Samsung.
Show More
Back to top button