Kenny Dierickx aan het hoofd van Cheops

Het IT-bedrijf heeft Filip Goos benoemd tot Group CEO en Kenny Dierickx tot Company CEO. Deze twee strategische benoemingen moeten de groeiambities van de IT-dienstverlener veiligstellen.

post-image-3
De Belgische managed services provider Cheops Technology heeft de benoeming aangekondigd van Filip Goos, de huidige CEO van het bedrijf, tot Group CEO. 
De operationele leiding van het bedrijf is nu in handen van Kenny Dierickx die, na 9 jaar bij Cheops, de nieuwe CEO van het bedrijf wordt. 

Deze twee benoemingen betekenen een belangrijke strategische stap voor Cheops, dat grote ambities nastreeft, zowel in België als internationaal, sinds het bedrijf in juli 2023 de krachten bundelde met private equity groep Chequers Capital om de eerste Managed Service Provider te worden.

Als Group CEO zal Filip Goos zich nu concentreren op de strategische visie en de verdere nationale en internationale expansie van het bedrijf, zowel organisch als via gerichte overnames. 
Hij blijft ook voorzitter van de Raad van Bestuur. 

De nieuwe CEO van Cheops, Kenny Dierickx, zal de dagelijkse activiteiten beheren en het strategisch beleid implementeren.
Kenny Dierickx heeft meer dan 20 jaar ervaring in dienstverlening, operations en management in de IT-sector. De afgelopen negen jaar is hij binnen Cheops opgeklommen tot Director Managed Services. 

In een tijd van snelle digitalisering, steeds complexere IT-omgevingen en toenemende cyberdreigingen wil Cheops een onmisbare IT-partner blijven voor zijn klanten. 
"Onze ambitie is om onze klanten te ondersteunen met innovatieve oplossingen, een betrouwbare en schaalbare IT-omgeving en proactieve diensten, geleid door de beste IT-experts", aldus Kenny Dierickx.
 
Filip Goos voegt daaraan toe: "Met Cheops Talent Factory en Academy, ons gerenommeerde opleidings- en ontwikkelingsprogramma, trekken we het beste IT-talent aan. We bieden hen uitgebreide doorgroeimogelijkheden en maximale ondersteuning bij het vormgeven van hun IT-carrière. Dagelijks begeleiden onze Talent Managers medewerkers in hun carrière als IT-expert. Ambitie en ondernemerschap maken deel uit van ons DNA en kenmerken onze unieke bedrijfscultuur.

Cheops zal blijven groeien, zowel organisch als door gerichte overnames. Het bedrijf verwacht tegen 2024 een omzet van meer dan 65 miljoen euro te realiseren. De focus ligt op gebieden als Modern Workplace, Cloud, Cybersecurity en Business Applications.
 
Show More
Back to top button