Julien Marlier neemt het roer over van Adyen Benelux

De Belg Julien Marlier is benoemd tot Country Manager van Adyen Benelux. Als hoofd van het bedrijf in België zal hij nu verantwoordelijk zijn voor commerciële activiteiten op een hoger regionaal niveau.

post-image-3
Het financiële platform voor bedrijven heeft de benoeming van Julien Marlier tot Country Manager Benelux aangekondigd, waar hij naast de Belgische markt nu ook verantwoordelijk zal zijn voor Nederland. 

Julien begon zijn carrière in payments 20 jaar geleden bij Ogone. Na een periode bij Ingenico, waar hij verschillende verkoopfuncties bekleedde, trad hij in 2015 in dienst bij Adyen, met als taak het bedrijf te verankeren in de Belgische markt. Onder zijn leiding is het Belgische segment sterk gegroeid, dankzij samenwerkingen met toonaangevende Belgische bedrijven zoals Kinepolis, Neuhaus, RSC Anderlecht en Maison Dandoy. Dat heeft hem deze benoeming opgeleverd.  

"Julien was onze eerste medewerker in België. Sindsdien is het Belgische team snel gegroeid en hebben we een sterke positie verworven op de Belgische markt", zegt Roelant Prins, CCO van Adyen.

Als Country Manager België ben ik trots op de sterke partnerships die we hebben opgebouwd met onze klanten en de manier waarop we een team van meer dan 20 mensen hebben ontwikkeld. De verwachtingen van de consument veranderen razendsnel. Bij Adyen hebben we een toonaangevend financieel technologieplatform ontwikkeld dat bedrijven helpt in te spelen op deze veranderende trends en de economie," zegt Julien Marlier, Country Manager Benelux Adyen.
 
 
Show More
Back to top button