Deel neemt PaySpace over

Het alles-in-één HR- en payrollplatform heeft de overname aangekondigd van PaySpace, een bedrijf gespecialiseerd in HR-oplossingen voor 14.000 klanten wereldwijd, waaronder multinationals als Heineken, Deloitte, Volvo, Coca-Cola Beverages en Puma.

post-image-3
De overname van PaySpace maakt Deel 's werelds grootste payrollprovider met een eigen IT-systeem. 
Hierdoor verbetert Deel de kwaliteit van zijn platform, dat steeds populairder wordt bij klanten dankzij een dashboard met een gebruiksvriendelijke interface voor het beheer van hun teams. 
De tools van het bedrijf geven bedrijven meer controle en maken het makkelijker om op de hoogte te blijven van de lokale wet- en regelgeving voor hun werknemers. 

De technologie van PaySpace is gebaseerd op een cloud-native systeem dat eenvoudig kan worden geconfigureerd om extra landen per locatie toe te voegen. Normaal gesproken kost het jaren om lokalisatieprojecten op te zetten. 

Deel kondigde ook aan dat het bedrijf meer dan $500 miljoen aan terugkerende inkomsten per jaar genereert, exclusief deze overname. In minder dan vijf jaar is het bedrijf gegroeid naar 3000 werknemers in meer dan 100 landen. 

"PaySpace's payroll systeem biedt expertise en uitgebreide dekking, met name in Afrika en het Midden-Oosten. In combinatie met de aanwezigheid van PayGroup in APAC geeft dit onze klanten het bereik dat ze nodig hebben om de groei van hun bedrijf op wereldwijde schaal te waarborgen. Onze langetermijnvisie is om het meest uitgebreide payrollsysteem ter wereld te worden," zegt Alex Bouaziz, medeoprichter en CEO van Deel.
 
 "Net als PaySpace wil Deel zijn aanbod ontwikkelen door middel van disruptie. We zijn begonnen met het moderniseren van de payroll industrie, die te maken heeft met handmatige processen en strenge wet- en regelgeving. Op dezelfde manier heeft Deel wereldwijd een revolutie ontketend op het gebied van werving en selectie. Deze overname brengt toonaangevende expertise op het gebied van arbeidsbemiddeling en salarisadministratie samen, waardoor een uniek en krachtig klantaanbod ontstaat met ongeëvenaarde automatisering, flexibiliteit en schaalbaarheid," concludeerde Clyde van Wyk, directeur van PaySpace.
 
Show More
Back to top button