Deel neemt IT-platform Hofy over 

Het Payroll-platform heeft de overname aangekondigd van de leverancier van IT-diensten en lifecycle management voor bedrijfshardware. Door de integratie kan de nieuwe IT-structuur van Deel zijn dienstenpakket aan klanten uitbreiden.

post-image-3
De HR- en Payroll-specialist heeft de overname aangekondigd van Hofy, een bedrijf dat gespecialiseerd is in IT-diensten en lifecycle management voor apparatuur. 
Hofy stuurt via zijn platform bedrijfshardware naar nieuwe werknemers in meer dan 127 landen over de hele wereld. 
Het bedrijf biedt zijn diensten aan klanten als Forbes, Fujitsu, GoDaddy, HelloFresh en Canva. 

Dankzij de integratie van Hofy wil het Deel-platform zijn klanten toegang bieden tot 'best-in-class' IT-diensten die zich onderscheiden door een niveau van uitmuntendheid op het gebied van prestaties, kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.

Wereldwijde HR en IT uitdagingen
 
In de huidige complexe bedrijfsomgeving worden HR-managers geconfronteerd met de uitdaging om de steeds veranderende lokale wetgeving bij te houden en prestatiemanagementprogramma's te ontwikkelen, terwijl ze de distributie van hardware moeten coördineren met IT-partners. 
De overname van Hofy moet Deel in staat stellen om deze verschillende activiteiten via één platform aan te bieden. 
De diensten van het bedrijf omvatten volledig end-to-end IT-levenscyclusbeheer, van levering en reparatie tot apparaatbeveiliging en gegevensverwijdering.

Lancering van Deel IT

Ondertussen stelt de integratie van Hofy Deel in staat om zijn nieuwe product 'Deel IT' te lanceren, een IT-servicesplatform dat later dit jaar wordt geopend. 
Naast het leveren en beheren van apparaten, zal Deel IT diensten aanbieden zoals het leveren van software, toegangscontrole tot applicaties en integraties met mobile device management (MDM) en identiteitstools. Klanten profiteren van een compleet overzicht van hun IT-configuratie en kunnen de complexe verzending, aankoop en beheer van apparaten wereldwijd vanaf één platform beheren. 
Deel IT zal compatibel zijn met alle HRIS, waaronder Workday en HiBob. Tot Deel IT live gaat, kunnen klanten Hofy blijven gebruiken en hun gegevens naadloos overzetten naar Deel IT.

“De wereldwijde uitbreiding van deze infrastructuur vereist de juiste IT-ondersteuning, van de levering van apparatuur tot lifecycle management. De combinatie van Hofy en Deel is perfect voor bedrijven die hun HR-, salarisadministratie- en IT-stacks willen consolideren in één geavanceerd platform”, zegt Sami Bouremoum, medeoprichter en CEO van Hofy.

Alex Bouaziz, medeoprichter en CEO van Deel, concludeerde: “De toevoeging van Deel IT aan ons platform betekent dat we onze klanten een complete HR- en IT-oplossing kunnen bieden. Hierdoor zijn we beter in staat om een one-stop-shop voor onze klanten te worden”.
 
 
Show More
Back to top button