SoftwareOne erkend als “leider” in software asset management

De leverancier van software- en cloudoplossingen staat bovenaan in het Magic Quadrant van Gartner voor “Software Asset Management (SAM) Managed Services”. Dit is het vijfde jaar op rij dat het bedrijf bovenaan de lijst staat.

post-image-3
De evaluatie van de ranglijst is gebaseerd op specifieke criteria die de algehele volledigheid van de visie en het uitvoeringsvermogen analyseren van de bedrijven die zijn opgenomen in het Gratner Magic Quadrant.
Dit is het 5e opeenvolgende jaar dat SoftwareOne is erkend als leider op het gebied van “Software Asset Management (SAM) Managed Services”.

“Deze belangrijke erkenning bevestigt dat de strategie van SoftwareOne voldoet aan de verwachtingen van de markt. We blijven ons aanbod ontwikkelen om best-in-class SAM-mogelijkheden te bieden aan klanten die hun portfolio's transformeren naar abonnements- en cloudmodellen. Financiële operaties (FinOps), software as a service (SaaS), kostenoptimalisatie in de cloud, datamanagement en AI staan voorop in ons aanbod”, zegt Bernd Schlotter, president Software en Cloud bij SoftwareOne.
 
Naast het specifieke aanbod voor software asset management biedt SoftwareOne diensten voor cloud, applicaties, data en AI, waaronder expertise op het gebied van AWS, Google Cloud, Microsoft Azure, SAP en ServiceNow.

Met een aanwezigheid in 60 landen biedt het bedrijf een breed scala aan hulpmiddelen voor IT-managers, zodat zij hun software-investeringen volledig kunnen optimaliseren, kostenbesparingen kunnen realiseren en hun digitale transformatie kunnen financieren.
Show More
Back to top button