Rogier van Konijnenburg benoemd tot IT Lead bij Sharp Benelux

Sharp Benelux heeft Rogier van Konijnenburg benoemd tot IT Lead voor de Benelux regio. Het bedrijf gebruikt zijn uitgebreide IT-expertise om zijn positie in België en Nederland uit te breiden.

post-image-3
Rogier van Konijnenburg heeft meer dan 25 jaar ervaring in de IT-sector, waaronder een periode als Sales Director bij softwarebedrijf Thinkwise. Hij zal een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van het IT Services-portfolio, een van de drie strategische pijlers van Sharp, naast Document en Visual Solutions. 

“Ik ben verheugd dat ik bij Sharp kom werken en het IT Services-aanbod in de Benelux verder kan ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om onze klanten te ondersteunen met innovatieve en op maat gemaakte IT-oplossingen die hen in staat stellen hun productiviteit te verhogen en hun organisatie voor te bereiden op de uitdagingen van morgen,” aldus Rogier van Konijnenburg. 

Op Europees niveau heeft Sharp ook Roland Singer benoemd tot Vice President van IT Services Sharp Europe. Singer heeft meer dan 35 jaar ervaring in de IT-sector. 
Hij stond eerder aan het hoofd van ITpoint Systems AG, het Zwitserse IT-bedrijf dat hij oprichtte en dat in 2021 door Sharp werd overgenomen. 
Onder zijn leiding is ITpoint uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van geïntegreerde IT-oplossingen voor moderne bedrijven. Bij Sharp Europe zal Roland Singer verantwoordelijk zijn voor de strategische uitbreiding van het IT Services-portfolio in Europa.

Peter Hoorn, Managing Director van Sharp Benelux, concludeert: “Rogier's komst naar de Benelux en Roland Singer's benoeming in Europa zullen ons helpen om onze IT Services-pijler te versterken. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van organisaties met flexibele en schaalbare IT-oplossingen die hen in staat stellen efficiënt te groeien en zich snel aan te passen aan technologische veranderingen.
Show More
Back to top button