De nominaties voor de BeCommerce Awards zijn gekend!

Op 13 oktober zal BeCommerce in samenwerking met Digimedia in Tour en Taxis de 16e editie organiseren van de BeCommerce Awards. Deze editie belooft eens te meer fantastisch te zijn.

post-image-3

Ondanks de terugkeer van de crisis heeft BeCommerce dit jaar een groot aantal inschrijvingen genoteerd. Die werden beoordeeld door een professionele jury bestaande uit: Lies Eeckman, Managing Director Polestar, Els Breugelmans, Professor of Marketing at KU Leuven, Damien Jacob, Benny Sintobin, Michel Vermaerke, Clo Willaerts, Edouard Seynaeve, Pascal Butera en tot slot Matthieu van der Schueren.

Met hun deelname aan deze wedstrijd dragen de ondernemingen en start-ups bij tot de stimulatie en promotie van het e-commerce landschap in België. De genomineerden en winnaars zullen grote zichtbaarheid krijgen in de pers en kunnen zich zo onderscheiden van de andere spelers in de sector.

Wij houden u niet langer in spanning - dit zijn de namen van de webwinkels die door de professionele jury genomineerd werden:

 

The Start-Up Award (presented by digital wallonia):

The Consumer Journey/User X Award (presented by IP label): 

The Cross-Border Award  (presented by Fedex): 

The sustainability Award (presented by Ebay): 

The innovation Award (presented by Sudpress): 

The Advertising Campaign Award (presented by PUB):

The Payment Award  (presented by cofidis):

The Logistics Award (presented by sendmyparcel):

The Platform Award (presented by buckaroo):

 

De webwinkel die uiteindelijk de beste resultaten haalt bij de prijs van het publiek en van de professionele jury wordt op 21 oktober eerstkomend uitgeroepen tot de beste Belgische webshop.

Zou u graag deelnemen aan de uitreiking en kan u haast niet meer wachten? Afspraak op de pagina van de BeCommerce Awards om de laatste beschikbare plaatsen te reserveren!

 

Show More
Back to top button